Op het allerlaatste moment besloot ik om mijn verjaardag een beetje te vieren. Familie, koffie, taart, what else? Ik ben niet zo’n held met mijn verjaardag. Het liefst breng ik die dag door net zoals alle andere dagen, hangend, boek lezen of een Netflix serie kijken… 

Een vriend uit het hoge noorden vulde ‘mijn lijst’ weer met fijne series. Met gevolg dat ik weer vanouds op de bank zat, met een zwart beeldscherm en een rode N, voor de kenners een weet, voor de leek Netflix. Maar wanneer de serie was afgelopen, ontstond er ruimte voor iets anders. Maar om maar niet aan dingen te denken die me enigszins van de wijs zouden brengen, stak ik mijn kop in het Netflix zand en zocht ik weer iets anders. Gelukkig kwamen er – precies op het juiste moment – een aantal cadeautjes op mijn pad. Allereerst een hele goede week met leuke werk- en privé gerelateerde dingen. Daarnaast werd mijn deelname voor een half jaar workshops volgen bevestigd, zo werd de herfstlucht een beetje minder grijs.

Ik hou niet van de term verjaardag, ik hou wel van cadeautjes. Dus ik was het helemaal eens met vriendin S, toen ze zondagochtend een kaartje in mijn brievenbus deed met “Happy YOU day”.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *