KOOP FARSKIES

Bestel nu jouw exemplaar van FarSkies dan ligt er binnenkort een leuk pakketje op jouw op tafel! ♥️🍀  


#JeSuisFarSkies

Ik ben geboren in Zuid-Korea, een land wat bekend werd vanwege de Olympische Spelen in 1988. In 2018 worden de Olympische Spelen, nu de winter variant, weer in Korea gehouden. Wellicht werd Korea ook bekend na het corruptieschandaal van de Zuid-Koreaanse president Park Geun-Hye. Haar daden werden niet geapprecieerd en na veel protest trad ze af. Of door de voetbalprestaties van het land onder leiding van Guus Hiddink. Misschien door Noord-Korea, het land wat veelal in het nieuws komt door onder andere de jaarlijkse parade, (intercontinentale)raketten die worden getest en de mediavete tussen Trump en Kim Jong-un.

Voor mij bestaat het land al veel langer, namelijk achtendertig jaar. Maar mijn interesse is pas de laatste jaren gegroeid. Met name de drang om te laten zien dat niet elke geadopteerde een vervuild leven heeft gehad of leidt. Ze kunnen het ook goed hebben, gelukkig zijn. Natuurlijk hebben zij, en dan bedoel ik: zij die zijn geadopteerd, maar geen problematische, getraumatiseerde mensen zijn, ook vraagstukken omtrent adoptie, maar de kerngedachte is gelukkig zijn met het leven wat je nu leeft. En juist die doelgroep wil ik een stem geven middels het delen van mijn verhaal. Mijn reis die begon in de (haven)stad in het zuiden van Zuid-Korea, via Amsterdam naar Huissen (Gelderland) en uiteindelijk verhuisde ik, wederom richting het zuiden van het land, naar Breda.

Lees verder op: http://bit.ly/2FqBaGx


Reserveer nu alvast jouw exemplaar via The Black Sheep Indie!

Vanaf 1 mei kan iedereen genieten van Kyki Vermaire’s debuut: FarSkies, een persoonlijke verhalen- en gedichtenbundel over interlandelijke adoptie en het vinden van je roots. Wil je de release van deze meeslepende read absoluut niet missen? Of de allereerste zijn die nog vóór de releasedag van dit boek mag genieten? Snappen we! Reserveer dan nu alvast jouw exemplaar! Reserveren is super simpel! Kies hoe jij dit boek het liefst wil lezen (als eBook of als fysiek boek). Plaats jouw keuze in je winkelmandje, ontvang een bevestiging van je reservering en nog vóór de officiële release op 1 mei, vind je jouw exemplaar van FarSkies in je mailbox of op de deurmat! Whoehoe! Klik HIER om jouw reservering te plaatsen!

Waarom deze datum?

De zevenentwintigste dag van de derde maand, oftewel 27 maart, is een belangrijke datum in mijn leven. Op deze datum vloog ik in 1980 van Seoul, Zuid-Korea naar Schiphol Airport. De dag dat mijn leven zich voortzette in Nederland. Een dag die voortaan aankomstdag werd genoemd.

In FarSkies vertel ik mijn verhaal, mijn proces. Denk ik terug aan de momenten die ik in Zuid-Korea beleef en schrijf ik over hoe ik het land zie. Het is geen keurig en perfect gestroomlijnd verhaal, in mijn beleving kan dat ook niet. Hoe ga je met adoptie om, hoe is het om naar je geboorteland te gaan en welke plek heeft Zuid-Korea nu in mijn leven?