Vrijdag 19 januari 2018 was een spannende avond, want ik mocht vertellen over mijn werk. Schrijfsels die ik op de achtergrond stiekem tot een bundel verwerk. Er over vertellen op social media deed ik nog niet, want ik sta nog midden in het proces, veel schrijven, en dan bedoel ik ook heel veel schrijven. Tussen werk en privé door en dan ook nog eens proberen om mijzelf sterk genoeg te voelen om hetgeen af te maken waar ik aan begonnen was. Ik was namelijk al jaren geleden begonnen met schrijven over mijn adoptie, maar heb het nooit afgemaakt. Dus dit project, via Poetry Circle, was een schop onder mijn kont: ga nu doen wat je wil doen, dit is je kans! De komende periode zal ik jullie meenemen in mijn proces, in mijn denken en schrijven.

To be continued…

1 thought on “Alumni presentatie Farskies”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *